NationStates Jolt Archive


Krig

Rashiwa
26-05-2004, 08:51
Soldatene marsjerte opp langs grensen og stilte klar kanonene ladet med ferks gjødsel. I bakgrunnen kunne alle høre infanteriet konne marsjerende med sekken lastet full av fersk bæsj. Det var "The free land of Jarne Moholt" som var i sikt. Generaladmiralkommandant for styrkene, den kjente krigeren Gerts Fuglsbjerg hevet kikkerten og speidet utover de spredte grensestillingene på andre side av grensen. Til høyre for seg så han det berømte kavaleriet til "The Nomadic People of Lauperak". Det var bare å vente på ordre fra høyeste hold, soldatene var klare.
Lauperak
26-05-2004, 08:56
Lauperak Sør Bataljonen står også klar til å knuse jævla "The free land og Jarne Moholt". Kompanisjef Onani hadde fått ordre om å ikke gi seg før han kunne drite i trynet i Jarne Moholt.
Jarne Moholt
26-05-2004, 09:06
eg stemmde ja...
Bakkeboe
26-05-2004, 09:20
The Republic of Bakkebo's tropper kommer plutselig marsjerende, "nå skal The Free land of Jarne Moholt rævkjøres av de marsjerende amøbene fra bakkebø. I spissen stiller general Ronke-Reidar og hans Bakkebøbataljon med uante ferdigheter innen autisme, ronking osv. . . .
Gravenhorn
26-05-2004, 10:29
Den store, barne armeèn, t Gravenhorn slutte seg t sagen. The free land... (my ass!) must persih from the face of the earth!

MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA :twisted:
Unified Sith
26-05-2004, 10:40
i dont even understand this conversation but i can tell its n00by, with the tell tale evil face. Sooo!

n00b alert

OOC: sorry to crash the thread but i cant help myself
Jarne Moholt
26-05-2004, 10:42
Jarne Moholt har kommandert sine underordnede til å gjøre seg klar for krig. Planen er klar: Ettersom Runke-Reidar helt klart vil bli distrahert av Kompinisjef Onani's kvinnehær og vice versa, er helt klart Gerts Fuglsbjerg den største trusselen. Men Rashiwa er bare en 6-del av Moholts superbe hær (som er på 2000-plass (lr nge)) vil de bli knust av Jarne Moholts animale supre hær av Flodhester!
Rashiwa
26-05-2004, 11:18
Gert Fugslbjerg la ned telefonen og så utover den uendelige rekken av geværer og kanoner. Den spredde hæren til Jarne Moholt på den andre siden av grensen visste hva som kom, og sto klar til å kjempe så godt de kunne, selv om de visste at det var nytteløst.
Gert hadde mottat ordren, det eneste han trengte å gjøre nå var å iverksette planen klekket ut av den hemmelige ledertrioen for de allierte armeene.
Gert fuglsbjerg: Kaptain Onani
Onani: Ja, kaptein
Gert Fuglsbjerg: Unleash hell!
Onani: Ja, sir.

På Gerts kommando startet den enorme hæren å bevege seg...Jarne Moholts framtid lå i grus.
Rashiwa
26-05-2004, 11:24
Rashiwa
26-05-2004, 11:26
Lauperak
26-05-2004, 11:28
Etter lang tids venting kommer endelig angrepet. Lauperaks Sør-Bataljon er leie av å onanere, og vil voldta hele kvinnebefolkningen i Jarne Moholt. Etter ordre fra høyeste hold går Lauperak med Kompanisjef Onani til krig mot Jarne Moholt!!:

- Fremad onankrigere!!

Lauperaks modige onankrigere moser ned Jarne Moholts patetiske soldater, som ble tatt med pikken i hånden. Onankrigerne smører fersk bæsj i trynet på alle de fiendtlige soldatene, og skjærer av ballene på de aller fleste av dem.

Til slutt når onankrigerne fram til hovedstaden i Jarne Moholt, og Kompanisjef driter i trynet på selveste Jarne Moholt, og Moholt dør av skadene han blir påført! Mission Accomplished!!!
Rashiwa
26-05-2004, 11:30
Hovedhæren, bestående av elitenazistene fra "The armed republic of Rashiwa" gikk straks i gang med å angripe grensestillingene. Alle ble umiddlebart drept, men jødene ble tatt med hjem til "The armed republic of Rashiwa" for å bli kuttet opp i biter og servert som mat til alle undersåttene i landet som ikke hadde fått mat på flere år. Dette ville de nok bli glade for.
Etterpå fortsatte troppene framover og skånet ingen på sin vei. Hver en kvinne ble voldtatt, og hver en jøde brakt hjem til fangeleirene og oppkuttingsmaskinen. Alle menn ble umiddelbart overlatt til de kåte kvinner i hæren, som pulte dem til de døde. Det ble en katastrofe for Jarne Moholts skrøpelige hær.
Bagerabalooskjera
26-05-2004, 11:39
Med Guds Hellige Ånd såvel som Hånd vil Det Hellige Imperium Bagerabalooskjera alliere seg med sine brødre og knuse den vantro fillebikkja Jarne 'Muhammed' Moholt. Vi vil ofre ham til Moder Sol og Fader Måne, og så vil vi spise hans appelsinhudede flesk og drikke hans infiserte syreblod.

VANTRO HUNDER MÅ DØ SOM DE LOPPESIRKUS DE ER!!!

Mvh Leder og Profetsønn da'Ddelheim Jallaball
Bagerabalooskjera
26-05-2004, 11:43
SEIEREN ER VÅR! Våre styrker vil strømme inn over dem som var de trær og vi en elv av lava! Vi dreper dem, spiser dem, drikker dem og lemlester dem! Atombomber og hydrogenbomber dem til helvete og tilbake!

Vi tar ingen fanger, så vender vi tilbake til Det Hellige Imperiums hovedstad
Bakkeboe
26-05-2004, 11:47
På den østre flanke stod General Ronke-Reidar og betraktet bombardementet av Jarne Moholt.
- Kom ann gutta, på tide å la ronkemaskinen gå sin vante gang, sa han og ga kommandoen til å rykke inn.
Hele troppen med Ronke Reidar i spissen marsjerte så inn på slagmarken. Med sikkel, stinkene bleier og diverse andre retardede våpen, ble jarne moholts soldater revet over ende av de mentalt tilbakestående beistene fra Bakkeboe. Det var en lett match, og de fiendtlige troppene ble nedtrampet lett som bare juling. De kvinnene som ble funnet ble brutalt rævkjørt av Ronke Reidar under tilrop fra de andre amøbene på sidelinja som ikke kunne hindre siklet i å renne fra de fule munnvikene.
- en real kamp det her gutter, skrek Ronke-Reidar etter kampen mens han tok seg et realt onan/masturb
Jarne Moholt
26-05-2004, 11:53
lauperak og de andre skinkerytterne klødde seg til blods i hodet da de ikke fant Jarne Moholt i et av de gullbelagde palassene hans... Plutselig gikk det opp for runke-reidar - "Faen!!! Vi er i feil land!!!!"

Koalisjonen fant nå ut at de hadde angrepet deres allierte Rashiwa som nå lå i ruiner!

Jarne Moholt slapp nå atombomber over alle de landene som hadde gått imot dem - og de døde alle sammen!!! HAHAHAHA Jarne har nå bevist at han er "...under special protection by god."
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
Rotovia
26-05-2004, 11:55
Is this one guy talking to himself?
Bakkeboe
26-05-2004, 12:35
nei så vidt eg vett så e dar ingen sånne hørh... mn e stormasturbatør så dg sjøl vett vel ishe dridn alligavell... mn tbage t d d handle om:

Jarne Moholt var ingen rev selv, for da han hadde krøpet frem fra sitt skjulested stod de konfødererte stateten Rashiwa, Lauperak og Bakkeboe representert ved sine flotte generaler, fremfor ham.
- overgi deg din pikk, sa de til Jarne
- NEVAH! svarte Jarne
Da begynte massetorturen. Jarne ble sparket, slått, spyttet på, sikler på av amøbene, skjendet, stiftet, klippet, høvlet (som man gjør med tre og ingen annet homofil handling) og diverse andre ting som ble sett på som morosamme og underholdende for de invaderende styrkene. Jarne hadde lidd et knusende nederlag og var en gang for alle slettet fra denne jord.