NationStates Jolt Archive


Kimilsungismin Sota(RP - For invited only)

Vulcanus
05-11-2003, 14:50
Vulcanuksen sotilaallinen johto edelleen vastustaa yletöntä väkivaltaa(ts. massatuhoaseita), mutta jotain on tehtävä. Niinpä Vulcanus on lähettänyt mittavan maahanlaskujoukon kohti Kimilsungismia.

Maihinnousua yritetään suoraan ilmasta, suoraan Kimilsungsimin maaperälle. Vakoilusatelliitit valvovat tilannetta.
Jos suora maahanlasku ei syystä tai toisesta onnistu, pyytää varmuuden vuoksi Vulcanus maahanlaskulupaa Kimilsungismin naapurimailta.


Joten, katsokaapa taivaalle ihmiset. Saatatte nähdä jotain vaikuttavampaa kuin kurkiauran.
05-11-2003, 16:38
Turhanistanin sulttaani ei pistä ainakaan täyttä panostusta sodalle, jos Muhhamedin, kunnia hänelle, oppejen noudattaminen sallitaan. Jopa täysi rauha, ja kauppasaarron purku on mahdollista, jos Islam sallitaan.
Batini
05-11-2003, 16:42
Keisarimme ei pidä Kimilsungin asevoimia kovin arvossaan ja uskoo, että puolustusliittomme hoitaa asian helposti.
Real North Finland
05-11-2003, 17:53
RNF näkee on nyt valmis Kimilsungin massa pommituksiin, jos Vulcanuksen operaatio epäonnistuu. Voimme myös suorittaa taktisia iskuja Kimilsungin asemiin, mutta lähdemme tuskin välittömästi siirtämään paljoa maajoukkoja aluelle sen kaukaisen sijainnin takia.

RNF pitäytyy uhkauksessaan käyttää ydin aseita jos Kimilsung käyttää kemiallisia tai biologisa aseitaan.


Real North Finlandin Kuningas, Turistanin ja North Tunturin Hallitsija.
Vulcanus
05-11-2003, 20:23
Vulcanuksen sotajoukot ovat aloittaneet maihinnousun Kimilsungismin pohjoisosassa. Toistaiseksi ei ole tullut vastarintaa. Lisää joukkoja lasketaan koko ajan maassa jo olevien reilun parinkymmenen tuhannen sotilaan ja muutaman sadan tankin(T-90, Abrams, Shilkoja lähi-ilmatorjuntaan) lisäksi.

Sotajoukko odottaa kunnes on saatu kasaan tarpeeksi suuri joukkio tankkeja ja miehiä sekä mahdollisesti ilmatukea. Tarkoituksena olisi iskeä kiilana suoraan Kimilsungismin pääkaupunkiin. Odotettavissa lienee raskasta vastarintaa.
Kimilsungism
05-11-2003, 20:58
Virallinen tiedonanto:
----------------------------
Kapitalistien kätyri on viimein näyttänyt todelliset karvansa!
Kansain Aseistettujen Joukkojen Ministeriön käskystä seuraavat mobilisaatiotekniset valmistelut on saatettava heti toimeen:

1. Kaksi kuudesta demokraattisen kansantasavaltain tarkk?ampujain prikaateista irrotetaan Erityiskomennuskunnan reserveistä ja siirretään pohjoiseen häiritsemään vihollisen valmistelua ja etenemistä kyseisellä alueella. Sen lisäksi Erikoiskomennuskunnan Kevyen Jalkaväen Prikaati 1:n tulee käydä sissisotaa alueella hyödyntäen metsäistä ja kukkulaista maastoa.

2. Paikallisen sotilaspiirin johdon tulee välittömästi mobilisoida alueen Työläisten ja Maalaisten Miliisien joukot (n. 300 000 miestä) ja lisätä heidät yleisreserviin.

3. Yleisreservistä irrotetaan seuraavat joukot, jotka tulevat asettumaan valmisteltuihin puolustusasemiin Chanajin-gan joen taakse torjumaan vihollisen eteneminen:
-Kansandivisioonat 18, 19, 28, 30, 31, 32 ja 33.
-Panssariprikaatit 1 ja 4
-Ilmatorjuntadivisioona 1
-Erillinen Kansanrakettitykistön Prikaati 1
-Erillinen Kansantykistön Prikaati 29 ja 30

Kansain Aseistettujen Joukkojen Ministeriö korostaa, että joukkojen siirtojen tulee tapahtua salassa radio-liikennettä käyttämättä, hyödäntäen paikallisia olosuhteita kuten yötä, metsäistä maastoa jne. vähentääkseen tappioita vihollisen ilmavoimien interdiktointihyökkäyksissä.

Pääkaupungin Pjongjangin puolustusta on välittömästi tiukennettava. Tätä tarkoitusta varten Sisäministeriö määrää seuraavat toimet:

1. Siviiliväestö pakkovärvätään nopeuttamaan taisteluhautojen kaivamista.

2. Tulenjohtoasemien, vastarintapesäkkeiden ynnä muiden taktisesti merkittävien asemien kovattamista ilmahyökkäystä vastaan on nopeutettava. Tätä varten kaikki kaupungin bussit takavarikoidaan Kansanarmeijain käyttöön, käytettäväksi betonin tuontiin suoraan tehtailta.

3. Ulkonaliikkumiskielto on voimassa kello 16:sta alkaen. Työväenpuolueen komissaarien tulee tehdä kaikkensa moraalin ylläpitämiseksi.

4. Kaikki alueellisen sotilaspiirin Työläisten ja Maalaisten Miliisiin kuuluvat joukot, jotka eivät työskentele sotateollisuudelle merkittävissä tehtävissä (n. 500 000 miestä) siirretään välittömästi kaupungin puolustukseen. Kansankomissaarien ei tarvitse huolehtia aseistuksesta, sillä kaupungissa itsessään on riittävästi varastoja, mukaan lukien panssarintorjunta-aseita kuten PST-ohjuksia ja kertasinkoja, kaikille.

5. Kaikki ilmatorjuntatykit tulee sijoittaa kerrostalojen katolle hyvän näkyvyyden varmistamiseksi.

6. Varikoissa olevat miinat kylvetään heti puolustusrenkaaksi kaupungin ympärille.

Kautta Generalissimus Kim il-Jongin ja kansainvälisen Kim-il-sungismin, Me uskomme Jucheen ja lopulliseen voittoon!
05-11-2003, 21:48
Turhanistanin tarjous vetäytyä täysin sodasta, ja lopettaa kauppasaarto (jokseenkin emme myy sodan aikana sotatarvikkeita.), jos Islam sallitaan taas Kimiljungismissa, on yhä voimassa.

Jos ei oikeutettuun pyyntöön suostuta, valmistellemme laivastomme käyttövalmiiksi.
Vulcanus
05-11-2003, 22:01
(OOC: Laatu voittaa määrän, ainakin teoriassa.)

Miehiä on paikalla reilut 77 000. Tankkeja on ehditty laskemaan paikalle jo muutama tuhat. Sodanjohtomme katsoo tämän riittäväksi määräksi kiilan aloittamiseen, joskin miehiä ja kalustoa siirretään paikalle jatkuvasti lisää reservistä(n. 10,5 miljoonaa miestä reservissä, tätä konfliktia varten varattu on noin 215 000 miestä).

Huoltolinjoja laitetaan kuntoon paraikaa. Tätä sotaa varten on varattu armeijan koko kapasiteetista;

n. 215 000 henkilöä tavallista jalkaväkeä
n. 15 000 henkilöä erinäisiä erikoismiehiä(insinöörejä, tarkk'ampujia,jne.)
n. 12 000 kpl panssarivaunuja, huoltoajoneuvoja yhteensä
n. 700 kpl taistelu- ja kuljetuskoptereita
n. 700 kpl hävittäjiä
n. 2 700 kpl pommittajia, kuljetuskoneita yhteensä.

Lisäksi äärimmäisenä hätävarana(viholliset käyttävät joukkotuhoaseita) on annettu lupa kahteen ydinkärjen laukaisuun.


Ensimmäiset joukko-osastot ovat jo aloittaneet etenemisen.


(OOC: Olen taas poissa reilut 10-13 tuntia)
Kimilsungism
05-11-2003, 22:03
Virallinen vastaus:
----------------------------
Olemme kertakaikkiaan järkyttyneitä Turhanistanin korruptoituneisuudesta ja yrityksistä kiristää hyökkäyksen alla olevaan demokraattista kansantasavaltaa. On sanomattakin selvää, ettei terroristien kanssa ei voi ikinä neuvotella, etenkään jos he yrittävät kiristämällä päästä tavoitteeseensa.
Meritorjuntaohjus-asemamme odottavat Turhanistanin turhan laivaston vierailua innolla.

Kautta Generalissimus Kim il-Jongin ja kansainvälisen Kim-il-sungismin, Me uskomme Jucheen ja lopulliseen voittoon!
Real North Finland
05-11-2003, 22:46
RNF:n kolmoisvaltio liittyy täten mukaan sotaan ja antaa tukensa Vulcanukselle. Kehotamme myös kaikkia muita Puollustus liiton jäseniä antamaan Vulcanukselle tukensa.

RNF:n Kuninkaalliset ilmovoimat ovat huomenna valmiit aloittamaan massa pommitukset, joihin tulee osallistumaan 3000 pommikonetta.

Alustavasti olemme jo iskeneet kahdellakymmenellä risteilyohjuksella Kimilsungin pääkaupungin sotilaskohteisiin. 19 Ohjusta osui kohteisiinsa, tuhoten useita tankkeja ja vauriottaen raskaasti lähirakennuksia. Viimeinen ohjuksista tippui pääkaupungin ulkopuolelle vauriottaen tieyhteyksiä.

RNF ei tuo sotakalustoaan rintamalle, mutta tukee Vulcanuksen ilmavoimia omilla pommituksillaan. Luovutamme myös sodan ajaksi Vulcanuksen käyttöön 30 kuljetus- ja 15 taisteluhelikopteria.


Real North Finlandin kuningas
Kimilsungism
05-11-2003, 23:05
Salaiseksi luokiteltu raportti Kansainvapautuskomitealle:
------------------------------------------------------------------
Oi suuri toveri Kim il-Jong, valmistelut etenevät suunnitelmien mukaisesti. Pitkän kantaman 240mm rakettitykistö on etukäteen määritellyillä hajautetuilla asemillaan joista ne voivat moukaroida vihollisen maihinnousuasemia; niiden yhteiskapasiteetti on 2200 rakettia per salvo. Latauksen ajaksi ne perääntyvät naamioituihin betonisuojiinsa. Toivomme pilvisen sään ja niiden hajautetun muodostelman ainakin toistaiseksi estävän vihollisen satelliitteja havaitsemasta niiden kaikkien tarkkaa sijaintia.

Tarkk'ampujain Prikaatimme ja Kevyt Jalkaväen Prikaatimme ovat piiloutuneet asemiinsa eivätkä raportoi mitään uutta. He odottavat tilaisuutta hyökätä vihollisten huoltokuljetusten kimppuun.

Oi Armas Johtaja, 18. Kansandivisioonan komentaja Chae on häpäissyt itsensä ja hylännyt asemansa vihollisen panssarikiilojen edessä. Tämä oli tietysti odotettavaa, sillä 18. KD on poliittisesti epäluotettava yksikkö, mutta liian pikainen perääntyminen saattaa herättää vainoajan epäilykset. Epäilysten hälventämiseksi 18. KD:n jäljelle jääneiden joukkojen uusi komentaja, poliittinen komissaari Ngai on komentanut yksikön tekemään ihmisvyöryhyökkäyksiä vihollisen jalkaväkeä vastaan, tarvittaessa käyttäen kasapanoksia itsemurhiin, konekivääriemme ja komissaarimme selityksien Vulcanuslaisten barbaarimaisuudesta innostamana. Toivon mukaan se vaikuttaa jommalla kummalla kahdesta tavasta viholliseen: joko herättää hermostuneisuutta, tai liiallista itsevarmuutta.

Kaikki muut yleisreservistä irrotetut joukot ovat saapuneet asemiinsa. Tappiot vihollisen interdiktiohyökkäyksissä olivat pienet.

Kansankomissaarien Neuvosto huomauttaa, että rivimiesten keskuudessa on hämmennystä siitä, miksi näin pieni osa armeijastamme on mobilisoitu. Neuvosto ehdottaa, että heille selvitetään reservien ylläpitämisen tärkeys - etenkin näin poliittisesti tulenarkana aikana, jolloin kuka tahansa voi yrittää riistää itsemääräämisoikeutemme - herättääksemme lisää luottamusta ylijohtoa kohtaan.

Asiamiehemme Turhanistanissa tarkkailevat poliittista ilmapiiriä; he eivät vielä pysty sanomaan, aikooko Turhanistan toteuttaa uhkauksensa. Tarkkailu jatkuu. Paikalliset agitaattorisolut aikovat lisätä painostustaan Turhanistanin sodassa erosta pysymiseen. Kansain Aseistettujen Joukkojen Ministeriö on kuitenkin varma, että pystyy tarvittaessa aiheuttamaan tarpeeksi suuria tappioita Turhanistanin laivastolle kääntääkseen yleisen mielipiteen sodanvastaiseksi. Sen lisäksi asiamiehemme eri maissa tarkkailevat yleistä mielipidettä pelotteluaseiden käytöstä; toivomme että tilanne sillä saralla muuttuu meille edullisemmaksi.

Propagandan ja Agitaation Ministeriö huomauttaa ekstaattisena, että suunnitelmamme ilmatorjuntatykkien ja joukkojen sijoittamisesta asuinrakennuksiin ja niiden lähistölle toimii. Siviilitappiot liikkuvat sadoissa; Ministeriö koostaa para-aikaa kuvamateriaalia ulkomaille lähetettäväksi. Toivomme sen vaikuttavan yleiseen mielipiteeseen meille edullisella tavalla. Erityistä huomiota herättää kerrostaloasunnon romahtaminen keskustan lähettyvillä; eloonjääneitä ei onneksi ole vielä löytynyt. Itse sotilastappiot ovat olleet mittakaavassa mitättömät, koska vihollisen 'silmä taivaalla' ei näe maan alle eikä rakennusten sisään.

Oi Armas Johtaja, me tervehdimme teitä!
Kimilsungism
05-11-2003, 23:18
(Edellinen viesti oli siis 'suullinen' raportti Armaalle Johtajalle, joten sen sisältö on out-of-characteria ja siten (ainakin toistaiseksi) muiden tiedon ulottumattomissa.)
06-11-2003, 09:07
Kaukastanin Tiedoitusviraston tilanneraportti 6-11-03

Kaukastanin Puolustusvoimat ovat määränneet kaikki reserviläiset valmiusharjoituksiin, ja suurimpien kaupunkien väestöä on kehoitettu poistumaan kaupungeista ydinase-uhan takia.
Kaukastanin Itäinen ilmapuolustusalue on siirretty täyteen valmiuteen ja ilmassa partioivien hävittäjien määrää on nostettu.
Myöskin 3. panssaridivisioona on sijoitettu asemiin Kimilsungismin vastaiselle rajalle.
Kaukastan ei aloita sotatoimia Kimilsungismia vastaan, mutta jos Kimilsungism hyökkää Kaukastania vastaan, tulemme vastaamaan asein.
Kaukastanin valtiollinenpoliisi on vanginnut 3 Kaukastanin Uusi Aamu-liikkeen johtajaa. KUA on äärioikeistolainen järjestö, joka pyrkii nykyisen johdon kukistamiseen.
06-11-2003, 09:24
Turhanistan on varustanut 92000 miestä avustamaan maihinnousussa. Jokseenkin joukkoja ei olla viellä siirtämässä.
Batini
06-11-2003, 10:38
Keisarimme "ylistetty olkoon hänen nimensä" ei näe oikeutusta tälle sodalle, mutta avustamme kuitenkin puolustus liittoamme materialistisesti, eli luovutamme/myymme teille kamaa. Jos onnistutte vakuuttamaan, että Kimilsung uhkaa meitä jotenkin voimme lähettää myös joukkoja taisteluun, mutta emme näe oikeutusta lähettää joukkoja sinne juuri nyt.
Easternmost Wasteland
06-11-2003, 12:33
Yhdistyneen Itäisimmän Jättömaan Kansanuutiset tiedottaa:

Itäisin Jättömaa vaatii Kimilsungismin kansandemokratian välitöntä ja ehdotonta antautumista. Hetki sitten päättyneessä lehdistötilaisuudessa toveri pääsihteeri kertoi maamme olevan valmis iskemään Kimilsungismin joukkoja vastaan heti, jos Puolustusliittoa vastaan isketään joukkotuhoasein tai kyseisten maiden siviiliväestö joutuu iskujen kohteeksi.

Tilaisuudessa puhunut armeijan ylipäällikkö Taisto Vihtori kertoi asevoimien olevan täydessä valmiudessa ja pystyvän iskemään muutaman tunnin varoitusajalla. Mahdollista sotaa varten on varattu 346.000 miehen vahvuinen joukko maavoimista, sekä 3 laivasto-osastoa ja n. 1500 sotilaskonetta.

Saamiemme tietojen mukaan, ainakin seuraavat maavoimien joukko-osastot ovat siirtyneet asemiin käskyn varalta:

3. Armeijakunta (koostuu nopean toiminnan valmiusjoukoista)
4. ja 7. Panssaridivisioonat (kalusto edustaa maamme parhaimmistoa)
3. 13. ja 18. Jalkaväkidivisioonat (3. ja 13. panssaroituja, 18. "ilmaratsuväki" eli helikopterikuljetuksessa)
1. 9. ja 11. Tykistörykmentit (raketinheitin painotteisia)
23. 24. 45. 55. 89. 109. Ilmaratsuväkiosastot (pääosin rynnäkkökoptereita)

=yhteensä n. kolmasosa maavoimien edustuksesta

Ilmavoimien on nähty siirtävän valmiustilaan suuren määrän pommikoneita (ainakin b-1, b-2 ja b-52 koneita yhteensä arviolta 250-400 kpl) sekä rynnäkkö- ja torjuntakoneita (mm. su-27. ja f-15)

Laivasto on määrännyt laivasto-osastot 6. 17. ja 18. siirtymään kriisialueen läheisyyteen. Näihin kuuluu ainakin 3 lentotukialusta, 3 taistelulaivaa, 7 ohjusfregattia, 7 sukellusvenettä ja monia muita aluksia.

Itäisin Jättömaa toivoo Pelit-regionilta yhteistä rintamaa taistelussa "Kimilsungismin edustamaa pahuutta vastaan".
Kimilsungism
06-11-2003, 13:18
Virallinen tiedonanto:
----------------------------
Kansakunnan kohtalonhetket ovat käsillä! Jokainen mies ja nainen seisoo valmiina puolustamaan vapautta ja itsemääräämisoikeutta, jonka takaamiseksi isämme ja isoisämme viisikymmentäviisi vuotta sitten pelotta ajoivat vainoajat pois mailtamme! Armas Johtajamme Kim il-Jong ei tunne muuta kuin suunnatonta ylpeyttä voidakseen olla loistokkaan kansamme kanssa näinä monumentaalisina päivinä. Täten Armas Generalissimuksemme määrää, että:

1. Rajoille jo sijoitetut joukot pitävät asemansa estääkseen muiden vihamielisten ulkomaisten oligarkioiden aggressiot demokraattisen kansantasavaltamme maaperälle.
2. Joka ikinen 4.7 miljoonaisen Työläisten ja Maalaisten Miliisimme jäsen, naiset mukaan lukien, kutsutaan välittömästi puolustukseen mukaan. Ilmoittautuminen ja varustautuminen hoidetaan lähimmässä suuressa asutuskeskuksessa, joihin luetaan kaikki kaupungit joissa sijaitsee sotilaspiirin esikunta.
3. Koska jopa työväen nuoret ovat osoittaneet tahtonsa puolustaa isänmaataan, Armas Johtaja on päättänyt heidän mielikseen laskea vapaaehtoisen asepalveluksen ikärajan 14 vuoteen; naisilla ikäraja pysyy 18 vuodessa.
4. Johtuen Chanajin-gan joen puolustuslinjan pysyvyyden epävarmuudesta, puolustuksemme painopiste siirretään viivytystaisteluihin ja taisteluihin asutuskeskuksissa.
5. Iskukykyiset motorisoidut reservit tullaan jatkossakin pitämään piilotetuissa asemissaan, joissa ne odottavat käskyä Suureen Vastahyökkäykseen.
6. Armas Johtaja korostaa, että olemassaolevat lähi-ilmatorjuntaohjukset tulee jakaa kaikille joukoille mahdollisimman pikaisesti, sillä murskaavien tappioiden tuottaminen viholliselle tulee taatusti kääntämään maailman yleisen mielipiteen tätä kapitalistien roistomaista hirmutekoa vastaan.

Kautta Generalissimus Kim il-Jongin ja kansainvälisen Kim-il-sungismin, Me uskomme Jucheen ja lopulliseen voittoon!
The Bortolomeus Empire
06-11-2003, 15:28
Olemme lähettäneet alueelleoman laivastomme, joka käsittää 3 erikoiskommandoryhmää, (Erikoisaloina kaupunkitaistelut, tiedustelu sekä pioneeritoiminta), 2 lääkäriryhmää sekä 3 osastoa Humanitäärisen avun keskuksesta.

Joukkojen saavuttua heidän on määrä välittömästi perustaa komentokeskus, sekä kriittisemmille alueille pienempiä apukeskuksia, josta voimme kontrolloida humanitäärisen avun jakamista. Myös siviilien evakuoinnit aloitetaan, jos se katsotaan tarpeelliseksi.

Kommandoryhmämme tiedustelee komentokeskuksen ympäristöä ja ilmoittaa apua tervitsevat siviilikohteet.

Kuljetuslaivat saapuvat muutaman tunnin kuluttua.
Kimilsungism
06-11-2003, 15:52
Salaiseksi luokiteltu raportti Kansainvapautuskomitealle:
------------------------------------------------------------------
Kyllä, oi Armas Johtaja, uutiset ovat totta - dekadentit ja hullut Bortolomeuslaiset, ne portot, ovat käynnistäneet hätiköidysti suunnitellun hyökkäyksen meidän kimppuumme. Alustavien raporttien mukaan osa heidän laivueestaan, todennäköisesti kuljetusalukset saattueineen, joutui demokraattisen kansantasavallan SS-N-2 'Styx' ja HY-2 'Silkworm' meritorjuntaohjusten tulituksen alaiseksi kulkiessaan keltaisenmeren lahden läpi, mutta tarkempia tietoja heidän tappioistaan ei ole vielä saatavilla. Everstiluutnantti Yeon pyytää lisäjoukkoja maihinnousun torjumiseksi, sillä on hyvinkin mahdollista että vihollinen kykenee murtamaan rannikkopuolustuslaitteistamme läpi. Mitä teemme? Hyvä on, käskemme 815. Mekanisoidun Armeijakunnan irtautua yleisreservistä.

Kyllä, oi Armas Johtaja, teloitamme välittömästi huostassamme olevat Bortolomeuslaiset journalistit, ne terroristikoirat.

Me tervehdimme teitä, oi Armas Johtaja!
The Bortolomeus Empire
06-11-2003, 16:14
Vahvistamme Kimilsungismin Tasavallan suunnalta kuullut tiedot. Pieni laivastomme on joutunut hyökkäyksen kohteeksi.

Laivastomme on onneksi kärsinyt vain minimaalisia vauroita ja ovat nyt matkalla lähimpään sotilassatamaan.

Pienempi aluksemme, Triton, koki suuria osumia ohjuksista, ja on jo todennäköisesti uponnut. Miehistö saatu pelastuettua, ei raportoituja uhreja.
Suurempi aluksemme, Meccha, sai myös osumia. Uhreja noin 5, mukana laivan komentaja W.A.Veman. Loput uhrit laivan henkilökuntaa.
Meccha on tällä hetkellä suurelta osin ohjauskyvytön, mutta on Arthurin ja Thomasin hinauksessa. Thomas on saanut myös osansa iskuista, ei mitään vakavampaa tapahtunut.
Loput 2 laivaa, Triton VI ja Salvation, eivät raportoineet osumista ja jatkavat muiden perässä lähimpään sotilassatamaan, jossa suoritetaan uusi tilannekatsaus ja uusi suunnitelma.

Myönnämme, että suunnitelmamme oli kehnohkosti toteutettu. "Se EI tule toistumaan", uhoaa sotilaskomentaja Werner-Ylermi Cliffe.
Real North Finland
06-11-2003, 17:36
Real North Finlandin sotilas johto tiedottaa.

RNF:n ilmavoimat ovat aloittaneet ilmaiskunsa.

Tänään klo: 17.30 iski pommilaivue johon kuuluu 120 pommikonetta ja 50 hävittäjäää vihollisen maa asemiin. Noin 45min kestäneen pommituksen aikana tuhottiin sadoittain sotilaita ja kymmeniä panssareita. Vihollisen kärsimä vahinko olisi todennäköisesti ollut moninkertainen elleivät ne olisi olleet suorittamassa joukkojen siirtoa.

Toinen pommilaivue, johon lukeutui 160 pommikonetta ja 75 hävittäjää iski samaan aikaan Kimilsungin pääkaupungin lentokentälle ja sen lähistöllä sijaitseviin kahteen tukikohtaan. Lentokentän ja tukikohtien on raportoitu saaneen raskaita vauriota. Myös noin kymmenen ilmapuollustuksen hävittäjää ammuttiin alas.

Ilmahyökkäyksissä raportoitiin Kimilsungin joukkojen pudottaneen kolme hävittäjää ja kolme pommittajaa.

RNF on myös ampunut kolmekymmentä risteilyohjusta Vulcanuksen etenevien joukkojen edessä sijaitseviin vihollisasemiin. Useiden panssareiden ja sotilas rakennusten on raportoitu tuhoutuneen.

RNF:n erikoisjoukot ovat aloittaneet maahan laskun valmistelun Vulcanuksen tueksi. Maahan laskettavat joukot tulevat olemaan vahvuudeltaan aluksi noin 20000 miestä, ja niiden on tarkoitus hyökätä Vulcanusten joukkojen tueksi itäiseltä sivustalta. Alkuvaiheen jälkeen joukkojen vahvuus tullaan nostamaan asteittain 120000 mieheen.


Real North Finlandin Kuningas.
The Bortolomeus Empire
06-11-2003, 18:40
Jäljellejääneet laivat ovat saapuneet Kahawaii-saaren Plum Harbor-sotilassatamaan. Uutta suunnitelmaa on kehitelty.

Uusi liikkeellelähtö tapahtuu vasta muiden maiden hyökkäyksen alkaessa, koska emme uskalla riskeerata vähiä ryhmiämme Kimilsungismin maihinnousuun ja vallatun alueen puolustamiseen.

Yksiköt ovat valmiustilassa. Odotamme tilanteen (mahdollista) käynnistymistä.
06-11-2003, 19:08
Kaukastanin itäisellä, Kimilsungismn vastaisella rajalla on sattunut aseellinen konflikti, jossa pakolaisiksi naamioituneet tuntemattomat henkilöt yrittivät sabotoida tutka-asemaa. Kaukastanin rajavartijat avasivat tulen sabotöörejä kohti ja tuhosi heidät. Tappioita Kaukastanille tuli rajaluutnantti Mavel.
Tapauksen tutkinta on vielä osin kesken, mutta jos sabotoijat olivat Kimilsungism joukkoja, Kaukastan liittyy konfliktiin. 6. tiedustelukomppanja, tuettuna 4 kevyellä ilmatorjunta yksiköllä, on jo valmiina ylittämään rajan.

-Kaukastain itäisenpiirin sotilasjohto
Vulcanus
06-11-2003, 19:34
Vulcanuksen mobilisoidussa sodanjohtokeskuksessa Kimilsunismin "Kansantasavallan" maaperällä:

"Sir, saimme juuri uusia tiedustelukuvia suoraan VSTAR*:ilta. Vakoilusatelliittimme ovat huomanneet useita betonibunkkereita ympäri maata, kaukana normaalista asutuksesta. Valitettavasti seinämät ovat niin paksut että ainakaan nykyisillä satelliiteilla emme saa mitään niiden sisällöstä selville. VSP tekee töitä tämän selvittämiseksi jatkuvasti. Mutta kysymys kuuluukin, haluatteko rynnistää bunkkereiden ohi niistä välittämättä vai varmistaa ettei niskaamme sada kranaatteja tahi ohjuksia?", tiedustelupäällikkö Rauno Toro kysyi operaatiosta vastaavalta komentajalta.

"Pääjoukot rynnistävät ohitse. Erikoisosastot jäävät tutkimaan bunkkereita.", Komentaja, nimeltään John Pylkkänen, tyynesti vastasi ja jatkoi, "Olen tyytyväinen saamaamme tukeen muilta mailta. Varoittakaa heitä tulittamasta näitä bunkkereita. Voi olla mahdollista että niissä on viattomia siviilejä. Ei tämän maan hullusta johtajasta voi koskaan olla varma."

"Mutta sir," , Toro aloitti. "Sir, joukkojamme ei ole tarpeeksi moiseen operaatioon. Kommandomme pystyvät tarkistamaan enintään puolet bunkkereista ennen kuin maajoukot ovat ehtineet maaliinsa."

Pylkkänen katsoi vaivaantunut ilme kasvoillaan Toroa. "No laittakaa sitten ne joita ei ehditä tarkastamaan, pommituslistalle. Turhaan tänne paria tuhatta pommikonetta muuten olisikaan varattu. Suosittelen käyttämään erikois -Durandalia. Tällaisia tilanteita varten ne suunniteltiinkin. Jos siviilejä kuolee, niin se on minun virheeni."

"Selvä on, sir."

Muutaman tunnin kuluttua tästä keskustelusta 1 500 pommikonetta nousee ilmaan ympäri Vulcanusta. Vulcanuksen suurimpiin kuuluva sotilaslihaksen venyttely alkoi. Toisen kolmituntisen kuluttua pommeja alkoi satamaan bunkkereiden oletettuihin sijainteihin.

Samoihin aikoihin maajoukot olivat jo aloittaneet hyökkäykset pääkaupungin poliisivoimia ja sähkövoimaloita vastaan.



(*= Vulcanus Space Travel And Research)
Kimilsungism
06-11-2003, 19:58
Virallinen tiedonanto:
----------------------------
Kansanarmeijan rakettitykistö moukaroi vainoajan asemia, ja Erikoiskomennuskunnan joukot suorittavat sissihyökkäyksiä suoritetaan vihollisen selustoihin.
815. Mekanisoitu Armeijakunta, joka siirrettiin aiemmin tällä viikolla vastaamaan Bortolomeuslaisten lyhytikäiseen ja surkeaan offensiiviin, joka tulee epäilemättä olemaan koko maailman naurunaihe tuhannen vuoden ajan, on suorittanut rintamasuunnan vaihdon ja hyökkää kiilamuodostelmassa Vulcanuslaisten maihinnouseasemien vasempaan sivustaan, tarkoituksenaan katkaista Vulcanuksen hyökkäyksen kärkijoukoilta huolto. Kansain Aseistettujen Joukkojen Ministeriö on liittänyt hyökkäyksen tueksi 620. Tykistöarmeijakunnan sekä V. ja VI. Armeijakunnan, joiden tulee tylsyttää vihollisen heikentyvä hyökkäyskiila, ja sitten murskata se. Vastahyökkäystä on viivytetty näin pitkään, koska tarvittavat joukot saapuivat alueelle vasta nyt, vahingoittuneen rautatieverkoston haitattua kuljetuksia. Demokraattinen kansantasavalta luottaa siihen, että sen valtava ylivoima paikallisessa tykistötulessa - tuhansia tykinammuksia ammutaan vihollisen asemiin joka minuutti - auttaa sitä vihollisen lievää teknologista ylivoimaa vastaan; ?Jumala rakastaa sitä puolta, jolla on parempi tykistö? sanoi jo Napoleon. Armas Johtaja luottaa koko ikänsä Kansanarmeijaa palvelleiden miesten kurinalaisuuteen.

Sillä aikaa pääkaupungin puolustuksen valmistelut ovat valmiit; aikaa siihen ostettuna kansan verellä. Totisesti, millaisia sankareita he ovatkaan! Toveri Kim il-Jong on ylpeä siitä raivosta ja fanaattisuudesta, jolla Kansanarmeijan soturit myyvät henkensä kalliisti.
Mutta nyt kaikki on valmista; jok?ikinen talo on bunkkeri; jok?ikinen kellari linnoitus; jok?ikinen tie panssarieste. Pitkälti improvisoitujen joukkokuljetusten myötä itse kaupungissa on yli 1.2 miljoonaa aseistettua Työläisten ja Maalaisten Miliisien jäsentä sekä kolme tavallisen armeijan Kansandivisioonaa. 10 000 Kansansotapoliisin jäsentä ja 490 Kansankomissaaria huolehtii moraalista. Sen lisäksi kaupungissa on Erikoiskomennuskunnan 2000 katutaistelun spesialistia. Joukoilla on reilusti kevyitä panssarintorjunta-aseita, jotka ovat erityisen tappavia korkeasta kulmasta (kerrostalojen ylemmistä kerroksista) ammuttuina, jolloin ne voivat läpäistä tankkien kattopanssarin; panssarintorjunta-ohjuksilla toki moisia rajoituksia ei ole.
?Ei askeltakaan takaisin!?, on Toveri Kim il-Jungin käsky; aiheuttakaa vainoajille murskaavat tappiot, joka kääntää yleisen mielipiteen tätä sotaa vastaan. Vulcanuksen johdon ylimielisyys on vain kuolevien psykopaattien epätoivoista tuskanhuutoa. Armas Johtaja korostaa, että kaupungin ulkopuolella olevien miljoonien Työläisten ja Maalaisten Miliisien tehtävä on purkaa pääkaupungin piiritys.

Kautta Generalissimus Kim il-Jongin ja kansainvälisen Kim-il-sungismin, Me uskomme Jucheen ja lopulliseen voittoon!
Real North Finland
06-11-2003, 20:35
RNF:n maahan laskujoukot, joita on tällähetkellä kaikkiaan 80000, ovat saapuneet Kimilsingin maaperälle ja hyökänneet kaikella voimallaan vihollisen V armeijakunnan sivustaan, kun tämä oli matkalla pysäyttämään Vulcanuksen joukkoja.

Taistelut ovat alkaneet hyvin kiivaina ja Kimilsungin tykistö on kieltämättä ollut tehokasta, mutta koska vihollinen on käyttänyt tykistöään hyvin suurella mittakaavalla ovat satelliitit ja tiedustelukoneet paikantaneet sen asemia.

Välittämästi paikannusten jälkeen ammuttiin kymmeniä risteily ohjuksia oletettuihin koordinaatteihin. Tykistö keskitys hiljeni huomattavasti tämän jälkeen ja 1, 2, 3 ja 4 maahanlaskudivisioona ovat jälleen käyneet taisteluihin vihollisen V armeijakunnan kanssa. Vastarinta onkin huomattavasti heikentynyt alueella ja tämän arvellaan johtuvan siitä, että vihollinen alkoi siirtämään joukkojaan välittömästi pääkaupunkiin, aloitettuaan tykistö keskityksen.

5 ja 6 Maahanlaskudivisioona aloittivat lisäjoukkojen vastaanottamisen, samaan aikaan kun 7 ja 8 divisioona tuhoavat alueelta löytyneitä bunkkereita.


Ilmavoimat ovat jatkaneet pommitus operaatiotaan ja keskittyvät tällähetkellä pääkaupunkialueen tie- ja kuljetus yhteyksien tuhoamiseen. Myös pääkaupungin ymparillä olleita it- asemia on kohdeltu kovalla kädellä ja noin puolet havaituista on tuhottu. Pommituksia on päivän aikana suorittanut 700 pommi- ja 350 hävittäjä konetta. Yhteensä kaksikymmentä konetta on raportoitu menetetyiksi vihollisen heikkenevän ilmatorjunnan tuloksena.

RNF:n maahanlaskujoukot ovat myös vanginneet noin 320 sotilasta lähinnä jalkaväkeä ja yhden upseerin. Vankeja tullaan kohtelemaan täysin kaikkien YK:n lakien mukaan.
Kimilsungism
06-11-2003, 20:44
Virallinen uutislähetys:
----------------------------
Vihollinen on todistanut häikäilemättömyytensä ja halveksuntansa ihmiselämää kohtaan! Useita kerrostaloasuntoja on romahtanut RNF:n pelkurien ohjustulituksessa (Off-topic:Ilmatorjunta-asemat sijaitsevat asuintalojen päällä ja vieressä ihan tästä syystä), ja tuhansia viattomia siviilejä on menehtynyt raunioihin!

(Mahdollisimman provosoivaa kamerakuvaa paikan päältä)

On selvää että nyt on kyseessä taistelu koko kansakunnan elämästä ja kuolemasta ihmiselämää vihaavaa vihollista vastaan! Perheidenne puolesta, tappakaa vihollinen kaikkialla, missä se tulee teitä vastaan!
Vulcanus
06-11-2003, 23:53
Komentaja Pylkkänen takoi nyrkkiään reaaliaikaiselle karttapöydälle. Onneksi pöytä oli pleksilasia, se ei hajonnut.
"Miten perkeleessä moinen pikkuvaltio voi pyöritellä meidän joukkojamme? Sissisota on tietenkin helppoa, mutta meidän armeijamme koulutus ja aseistus on huipputasoa! On aika aloittaa sitten kunnon offenssiivi!", tämän sanottuaan Pylkkäsen sormi hakeutui erästä punaista nappia kohden.

Ylikomentaja Tsun-Tsu kuitenkin keskeytti komentajan puuhat iskemällä tätä kepillä kämmeneen.
"Mitä sinä oikein aiot? Sota ei ole vielä menetetty. Komentaja Pylkkänen, riisun teidät sotaoikeuslain pykälän 5. AbF nojalla nykyisestä sotilasarvostanne ja komentajuudestanne. Olette nyt ylikersantti. Eikä mitään muttia, olisin voinut antaa teille potkut ja heittää teidät konepistoolin kanssa keskelle sotatanteretta. Nyt, poistukaa.", Tsun-Tsu ärähti.
"Kyllä, herra ylikomentaja." Pylkkänen sanoi naama ärsyyntymisestä punaisena.

"Tilanne näyttää pahalta, herra ylikomentaja. Olemme kokeneet odottamattoman raskaita tappioita. Moraali on retuperällä ja huoltolinjoja on tuhottu.", Varakomentaja Niina Helsten sanoi.

"Ei huolta. Olin kuullut asioiden tolasta jo aiemmin ja otin hieman täydennyksiä mukaani. 101., 104. ja 107. Maahanlaskudivisioonat ovat valmiina ja käytettävissä. 103. ja 105. Ovat valmiina tarvittaessa. 34.- 12.- ja 67. panssaripataljoonat ovat muutamissa minuuteissa täällä. Lisäksi toin vielä oman eliittikaartini. Aseistettuna maamme parhaalla ja uusimmalla aseteknologialla. Enää ei leikitä. Tässä, haluan 101. maahanlaskudivisioonan tänne. 12. panssaripataljoonan tuonne ja ilmatueksi paikalle vyörytetään koko Fedayeen-Ribeen -lennosto. Jos emme saa näillä voimilla vallattua Kimilsungismin pääkaupunkia iltaan mennessä, voimme mennä nurkkaan häpeämään."

(OOC: Et muuten sitten viitsinyt ilmoittaa saivatko pommikonearmadat mitään aikaan?)
Real North Finland
07-11-2003, 10:53
RNF:n sotatilajohto tiedottaa.

RNF:n kuninkaallinen laivasto on saapunut Kimilsungin rantavesille ja aloittanut rantatykistön kurmottamisen. Tähän mennessä vihollisen vastatuli ei ole vielä alkanut, mutta sen alkamista ei vielä ole odotettukaan koska vihollisen ei uskota haluavan paljastaa putkiensa tarkkaa sijaintia. Yksi tykkiveneistä on saanut silti osumaa vihollistulessa ja on joutunut palaamaan telakalle korjauksiin.

RNF:n maalaskujoukot onnistuivat eilen valtaamaan viholliselta pienen lentokentän maan itäosassa. Tämä nopuetti välittömästi joukkojen paikalle saantia ja varusteiden huoltoa. Paikalle on alettu saaman nyt myös raskaampaa kalustoa joita aiemmin oli puutetta. 1, 2, 3 ja 4 maahanlaskudivisioona ovat jatkaneet etenemistään ja ovat tällä hetkellä noin 30km päässä Kimilsungin pääkaupungista.

Mukaan hyökkäykseen on saatu myös 1 ja 2 panssaridivisioona, joiden on raportoitu aiheuttaneen vihollisen kuljetuskalustolle tappiota. Tarkkoja lukuja ei tiedetä.

Kaikkiaan RNF:llä on nyt Kimilsungin maaperällä 120 000 sotilasta ja 300 panssaria, sekä paljon kuljetus ja huolto kalustoa.

RNF:n ilmavoimat ovat jatkaneet vihollisen tykkiasemien häirintää. Koneet ovat myös tiputtaneet varusteita Vulcanuksen joukoille, joiden huolto yhteydet on tietojemme mukaan katkaistu.

*Kuningas on erottanut palveluksesta RNF:n ohjusiskuista vastanneen upseerin. Hovin tiedonantajan mukaan kyseinen mies oli antanut käskyt tuhota vihollisen it- asemia, joiden tiedettiin sijaitsevan siviiliasuinalueilla.
Kuninkaan oman kommentin mukaan :
"Tällainen ei ole missään tapauksessa hyväksyttävää, ja kyseisen upseerin toimia on alettu tutkia sotatuomioistuimen taholta."
"Jos väärinkäytöksiä selviää, joutuu upseeri sotaoikeuteen siviileihin kohdistuneista hyökkäyksisitä."
Toisaalta ilmatorjunnan sijoittaminen asuinalueille ei ole mysökään sallittavaa.

(Pommikonearmadat muuten tuhosivat tietojemme mukaan merkittävästi viholisen tie- ja huoltoyhteyksiä pääkaupungin ympariltä.)
Vulcanus
07-11-2003, 11:24
"Herra ylikomentaja. Päämajasta ilmoitettiin, että Kimilsungismin suunnalta on kysytty mahdollisuuksia rauhaan.", radisti kertoi.

"Mitä? Ne ovat varmaan aavistaneet jotain.. Sota ei ole koskaan toivottua. Luulen kumminkin että tässä on takana jokin juoni. Jyrätään heidän pääkaupunkinsa ensin ja katsotaan sitten eloonjääneiltä miten asia on.", Sun-Tsu ilmoitti.

Panssarit alkoivat murista pääkaupungin liepeillä. Tunnelma oli vihollisen puolella taatusti jännittynyt. Ilmasta kuului uhkaavaa jyminää, tuhansien murisevien peltipetojen ääni oli korviahuumaavaa. Ensimmäisenä kaupungin yli jylisti yhdeksän tiedustelukonetta. AWACSien käsiteltyä tiedot joukko syöksypommittajia alkoi lähestyä kohteitaan, ja niitä suojaamaan saapui useita kymmeniä hävittäjiä(Falconeita ja Mig kaks-vitosia). Muutamat kymmenet taistelukopterit joita oli haalittu kokoon kiertelivät kaupungin ympärillä kuin korppikotkat, odottaen että jostain ilmestyisi pakenevia panssarivaunuja ja/tai jalkaväkeä.

Huonon PR:n pelossa ilmatorjunta oli jätetty rauhaan ja oli voimissaan, ja vaikka muutamia pesäkkeitä oli saatu toimimattomiksi tarkk'ampujain avustuksella, miltei kaikki syöksypommittajat tuhoutuivat tai vaurioituivat pahoin.

Tarkk'ampujat hoitelivat vihollisen kaupunkisotaan erikoistuneita joukkoja parhaansa mukaan, mutta monet viholliset onnistuivat suojautumaan. Nyt oli pakko rynnistää, jos koskaan. Kaikki kynnelle kykenevät sotilaat ja liikenevät panssarivaunut alkoivat offensiivinsa, työntyen hitaasti kaupunkiin.

Voittomarginaali on vihollisen puolella, mutta tapahtuuko ihmeitä, ja jos tapahtuu, paljonko?


---------


Tuoreita uutisia rintamalta VNA televisiolähetyksessä:

(Ruutuun ilmestyy VNA:n toimittaja huolestuneen näköisenä, keskellä sotatanteretta)

"Maamme sotilaita on jäänyt loukkuun hylättyyn poliisiasemaan. Vihollinen näyttää tuovan paikalle raskasta kalustoa päästäkseen brutaalisti teurastamaan sotilaat. Omia panssareita ei näy missään, joskin tietojemme mukaan sotilaita yritetään auttaa kunhan kaupungin sähkölaitos on saatu toimintakyvyttömäksi."

(*Maata vavisuttava räjähdys*)

"Mitä ihmettä? Kameramies, kuvaa sairaalaa kohti!"

(Kuvassa näkyy pahoin vaurioitunut sairaala. Kamera zoomaa kaupungin reunalle, missä näkyy joukko tunnistamattomia sotilaita. Muutamien sekuntien kuluttua näkyy lyhyt välähdys ja kuvayhteys katkeaa)


VNA:n studíossa naisankkuri näyttää järkyttyneeltä, mutta hoitaa työnsä.
"Yhteys näkyy katkenneen. Yritämme saada yhteyden uudestaan kuntoon. Palatkaa pian seuraamaan erikoislähetystämme Kimilsungismin sodasta. Nyt, meteorologimme Konsta Pylkkä kertoo teille päivän sään."
Easternmost Wasteland
07-11-2003, 11:32
Yhdistyneen Itäisimmän Jättömaan Kansanuutiset:

Itäisin Jättömaa on julistanut sodan Kimilsungismin kansandemokratialle. Ensimmäiset ilmaiskut on suunnattu vihollisen ilmapuolustusta vastaan ja erityisesti tutka- ja ohjusasemia kohti maan läntisissä osissa. Ensimmäisen päivän iskuihin on osallistunut arviolta parisataa pommikonetta, muutama kymmenen hävittäjää ja useita rynnäkkökoptereita. Myös useita kymmeniä, jopa satoja risteilyohjuksia on laukaistu lähinnä merivoimiemme toimesta. Tykistömme on myös aloittanut varsin vaikuttavat keskityksensä vihollisen linjoja vastaan ilmavoimien avustuksella. Iskujen voiman uskotaan kasvavan hetki hetkeltä.

Armeijan tiedoitusosaston viestintäpäällikkö majuri Liisa Wilenius kertoo:

"Tarkoituksemme on avata läntinen rintama liittoumanjoukoille, jotta vihollinen joutuisi hajoittamaan joukkonsa monelle suunnalle. Tähän mennessä olemme tyytyneet vasta pehmittämään vihollista runsailla pommituksilla ja tykistöllä, ja tarkoituksenamme on saavuttaa ilmaherruus, jotta voimme operoida alueella vapaasti. Vasta sitten alkavat todelliset ponnistelut."

Kansankomitean lehdistöpäällikkö Jussi Kääskeläsalmi:

"Toivomme, että aloittamamme toimet Kimilsungismia vastaan, nopeuttaisivat ratkaisun syntymistä, ja näin vähentäisivät uhrien määrää. Uskon vakaasti, ettei päätös liittyä sotaan ollut väärä."
Vulcanus
07-11-2003, 11:51
Videokameran käynnistyessä itsestään, reiluun puoleen Vulcanuksen TV -vastaanottimista ilmestyy kuvaa irronneista jäsenistä ja raunioituneesta kaupungista. Kaikkialla on hiljaista. Jostain kuuluu tuskanhuudahdus - joka vaikenee pian.

Uutisankkuri nieleskelee studiossa. "Tuota.." Ohjaaja käskee mainokset rullaamaan. Puhelin soi VSTARin päämajassa.

"Niin?", vastasi operaatiovastaava Kalle Lindström
"Mitä helvettiä siellä on tapahtunut?!", karjui äkäinen ääni särisevästä kuulokkeesta.
"Tutkimme juuri parasta aikaa..
Hetkinen.. Mahdotonta. Tämän lappusen mukaan tutkavalvontamme ohi kulki yli kymmenmetrinen meteoroidi. Lisäksi paikalle näkyy olevan odotettavissa useampiakin samankokoisia murkuloita. Mutta.. Miten? Sitä en osaa ainakaan vielä sanoa."
"Tämäkö pitäisi selittää päälle 500 miljoonalle katsojalle?"
"Niin kai sitten. Paremminkaan en osaa nyt asiasta kertoa."


VNA:n erikoislähetys!

"Luonto on antanut sotaan yllätyselementin. Viimeisimpien tietojen mukaan sota-alueelle on osunut noin kymmenmetrinen meteoriitti. Samoin uusimpien tutkakuvien mukaan miltei puolta Pelit -aluetta näkyy uhkaavan meteorisade. Selitystä tälle pommitukselle ei osata kertoa, eikä kukaan näy osaavan selittää miksi tätä meteoripilveä ei kukaan ole aikaisemmin huomannut."
07-11-2003, 12:29
Turhanistan tahtoo liittää 5200 sotilasimaamia hajoitettuna muihin armeijoihin saarnaamaan Islamin oikeudesta ja autuaaksitekevyydestä sotavangeille, sotilaille ja muille. Kyydit, kalusto, ja tarvikkee tulevat meiltä.
Real North Finland
07-11-2003, 13:11
Real North Finlandin pääkaupungin salainen sodanjohtokeskus, klo 13.50.

"Teidän korkeutenne, joukot ovat valmiina aloittamaa...."

Yhtäkkiä maa alkaa tärisemään Kuninkaan ja neuvonantajien jalkojen alla.

"Mitä helvettiä tämä on!" Kuningas huutaa....

Samaan aikaan valtava paineaalto iskee kaupunkiin ja korviahuumaava räjähdys kaikuu sodanjohtokeskuksessa, valot särisevät ja seinien rappaukset murenevat. Yhtäkkiä valot sammuvat, ja tulee täysin hiljaista... Valot syttyvät uudelleen, varavirta meni päälle.

"Radio ja kaikki tiedotuskanvat auki ja vähän akkiä PERKELE! "

"Kyllä sir heti sir.."
Neuvonantajat juoksevat aukaisemaan radiot ja monitorit.

"Ottakaa monitoreilla kuvaa kaupungista liikennevalvonta kameroiden avulla."
"Heti sir!"

Avustaja käynnistää kaikki monitorit suurin osa monitoreista näyttää pelkkää lumisadetta, mutta kaupungin länsilaidalla olevat kamerat toimivat vielä.

Monitoreista näkyy useiden korkeiden rakennusten rauniota ja paikallisia tulipaloja, ihmisiä jotka juoksevat pakokauhussa ympäriinsä, kadut ovat täynnä romua joka on irronut autoista ja kokonaisia autoja kasaatuneena kaupunkia halkovaan jokeen ja silloille.

Kaupungin itälaita näyttää olevan pahiten tuhoutunut, lähes koko alueen rakennukset ovat tuhoutuneet ja kaikki puut ovat palaneet ja kaatuneet. Ennen niin vihertävän itäpuiston kaikki puut ja viheraalueet ovat roskan ja tuhkan peitossa joka puolella on suurempia ja pienempiä paloja.


"Mitä helvettiä tuolla on tapahtunut?" yksi neuvon antajista kysyy, mutta vaikenee välittömästi kun kameraa zoomaa kaupungin itälaidan ulkopuolella ammottavaan palavaan kraateriin...

--------
Puoli tuntia myöhemmin:
--------

Sodanjohtokeskus RNF:n pääkaupunki.

"Keskeyttäkää sotatoimet välittömästi ja ottakaa kaikki reservit käyttöön koko Valtiosta, täällä on aika helvetisti siivottavaa."

"Selvä on sir, onko vielä mitään tietoja kuolon uhrien määristä?"

"Mitä perkelettä te tuollaista kyselette? Alueella asuu noin parimiljoonaa ihmistä, laske siitä sitten puolet kaupungista pois niin mitä tulee..."




Real North Finlandin Kuninkaan virallinen tiedon anto:

Tänään noin klo: 13.50 iski maamme pääkaupunkiin PohjoisOuluun arviolta noin viidenkymmentä metriä halkaisijaltaan ollut meteori. RNF:n kuningas pysäyttää täten sotatoimet Kimilsungissa ja halyttää kaikki maan viran omaiset pääkaupunkiin, raivaus ja eloon jääneiden etsintätöihin. Sotatoimet siis pysäytetään hetkellisesti.


Real North Finlandin Kuningas.
Kimilsungism
07-11-2003, 13:52
Virallinen tiedote:
----------------------------
Tänään, kello 8.45 paikallista aikaa, Suuren Toveri Kim il-Sungin rakentama ja Armaan Toveri Kim il-Jongin johtama demokraattinen kansantasavalta todisti tieteellisten saavustustensa ylivertaisuuden ja liittyi maailman ydinasevaltioiden joukkoon. Koeräjäytyksessä, joka tapahtui asumattoman Yonhwa-sanin vuoren alueella, testattiin plutoniumilla toimivaa ydinkärkeä, joka toimii imploosioperiaatteella. Laukaisussa käytettiin inhibiittoria hidastamaan reaktiota ja estämään henkilövauriot demokraattisen kansantasavallan alueella, joten räjäytyksen teho oli vain noin 55 kilotonnia teoreettisesta 80 kilotonnista. Testiin liittyi myös kovetettujen bunkkerien tuhoamiseen tarkoitetun kovetetun taistelukärjen ja ajastetun sytytyksen testaus, jolloin laukaus räjähti vasta iskettyään noin viiden metrin syvyyteen kalliota. Itse räjähdys ei ole aiheuttanut suoranaisia henkilövahinkoja kenellekään; epäsuorista demokraattinen kansantasavalta ei ota vastuuta.
Vulcanus
07-11-2003, 15:06
"Herra Tsun-Tsu, kaiken sekasorron keskellä nuo hullut ovat menneet näyttämään ydinpommia asumattoman vuoren kylken. Räjähdyksen voimakkuudeksi on mitattu 67 KiloTonnia."

"Ovatko ne päästään vialla? Eivät yhtään välitä että heidän pääkaupunkinsa pyyhkiytyi tunti-pari sitten huitsin helvettiin?"

"Ilmeisesti eivät, herra Tsun."

"Lienee sitten aika vihdoin näyttää mistä kana pissii. Jos ydinpommi pysäytti Japanin uhittelut isompiaan vastaan, niin pelkästään heidän kuulemisensa tästäpitäisi pakottaa heidät rauhaan - Valmistelkaa 'P. Diddy'."

"Daddy O", lempinimi Vulcanuksen salaiselle aseprojektille. Neutronipommille. Nyt käytettävän pommin isoveli(eli Daddy O) olisi teholtaan tarpeeksi voimakas syömään Kimilsungismin kokoisia valtioita aamupalaksi. "P. Diddy" oli suunniteltu juuri tällaista tehtävää varten; Pommi tiputettaisiin kiertoradalta suoraan vihollisen sotilaspäämajaan ilman sen suurempia vihollismenetyksiä. Viisas kun oli, Tsun-Tsu ei salaillut tätä aietta; Hän halusi vastustajan pelkäävän. Ja kun vihollinen pelkää, se tekee helposti virheitä. Niinpä valmistelukäskyä ei salattu millään tavalla.

"Haluan suoran yhteyden Kimilsungismin johtajalle. Jos hän ei vastaa niin se on ikävämpi juttu hänelle. Tiedän, että muut maat eivät pidä massatuhoaseista.. Palan kumminkin halusta kokeilla uutta leluamme."

"Öh, sir, Johtaja Kim-Il-Sung linjalla kolme."

Tsun-Tsu hymyili. "Kuuntele minua sinä perkeleen epäsikiö. Lienet jo kuullut seuraavasta ässästä hihassamme. Jos et halua päästä hengestäsi ja samalla viedä kymmentätuhatta viatonta mukanasi, sinun lienisi aika harkita johtajuudestasi luopumista. Sinulle lienee jo toimitettu vaadelista kaikesta mitä maamme toivoo tapahtuvan ennen eroasi. Alapa toimia. Jos sinulla on kanttia, katso vain bluffaammeko."

(Vaadelista:

1) Puolueettomat vaalit välittömästi käyntiin YK:n ja puollustuliiton valvonnassa.
2) Kim-Il-Sung saa toimia maansa johtajana niin kauan kuin on vaalien tulos selvillä. Eron on astuttava voimaan heti kun uusi ja toivottavasti viisaampi johtaja on valittu.
3) Kimilsungismin kansantasavaltalaisarmeija antaa luvan avustutoimintaan ja sodan jälkien korjaamiseen ainakin Vulcanuksen tuella.
4) Puolustusliiton asevoimat jäävät maahan rauhanturvaajiksi ainakin vuoden ajaksi.
5) Jos jotain tämän listan vaateista ei noudateta ilman neuvottelua asiasta, vihollisuudet jatkuvat välittömästi.
Real North Finland
07-11-2003, 15:25
RNF:n Kuninkaan salainen toimitohuone jossain päin maata.

RNF:n Kuningas on alkanut saamaan tarpeeksensa Kimilsungista.

"Perkeleen perkele, ja tässä pitäs vielä ehtiä sotimaankin kun puolet pääkaupungista on tuhoutunut."

"Sir otanko yhteyden siiloihin."

"No ota perkele! Käske välittömästi laittamaan kymmennen NS VI.beetä valmiiksi. Oma on häpeänsä jos eivät suostu rauhaan!"

"Selvä sir!"

"Ai anna käsky vetää välittömästi kaikki joukot sen persreiän pääkaupungin ympäriltä, kukaan ei mene sataa kilometriä lähemmäksi sitä! Jos se tollo ei suostu rauhaan niin säteilköön vihreänä!"

"Juuri näin teidän korkeutenne olette oikeassa!"

"Niin ja ammu ne sata suurinta risteilyohjusta, jotka ovat odottamassa merellä niihin perkeleen rannikko kohteisiin. Ei ainakaan haittaa jos eivät osu millilleen, kun koko rannikko muuttuu reikäjuustoksi."
Kimilsungism
07-11-2003, 15:52
Virallinen kanta:
----------------------------
Demokraattinen kansantasavalta ei neuvottele terroristien kanssa. Vulcanuslaisia ja heidän dekadentteja kätyreitään käsketään välittömästi peräytymään demokraattisen kansantasavallan maaperältä, tai demokraattinen kansantasavalta tulee katsomaan olevansa pakotettu käyttämään jäljellä olevia kolmea ydinasettaan etukäteen määrittelemättömiä, asukasmäärältään tiheitä kaupunkeja vastaan niin kutsutun 'puolustusliiton' alueella.
Vulcanus
07-11-2003, 16:53
"Eivät suostu, herra ylikomentaja. Annanko palaa?"

"Selvä. Pommitetaan ne helvettiin sieltä. Katsotaan miten käyttävät ydinpommejaan tuonelasta."

Reilussa 120 km:n korkeudessa alkoi suurehko satelliitti pyörimään. Siitä irtosi kaksi ohjuksenomaista esinettä, joista toisessa kohteena oli vastustajan sodanjohtokeskus, toisessa maalina oli pieni harmittoman näköinen kylä, jonka alla todellisuudessa sijaitsi eräs ydinaseiden valmistuslaitos.

"Sir! Kaksi vastustajan ohjuksista laukaistiin juuri!"

"Paska. Eivät sitten bluffanneet. No, emme mekään, mutta.. Varoittakaa Vulcanusta ja laittakaa VSTAR laskemaan ohjuksen oletettua lentorataa. Heillä on enintään tunti, puolitoista aikaa löytää kohde ja evakuoida mahdollinen miljoonakaupunki.. Toivottavasti nuo saavat ansionsa mukaan."


Neutroniohjukset olivat juuri saavuttaneet määränpäänsä. Kimilsungismissa tuli kuumat paikat.
Real North Finland
07-11-2003, 16:54
RNF:n kuninkaalliset ilmavoimat ovat aloittaneet operaatio "Massa pommituksen"

*Klo: 16.58 ammuttiin useita risteilyohjuksia Kimilsungin tunnettuihin It- asemiin.

*Klo: 17.00 Lähtivät ensimmäiset 500 pommikonetta ja 200 hävittäjää eli Armada 1 liikkeelle.

*Klo: 17.15 lähti Armada 2 johon kuuluu kaikkiaan 700 pommi- ja 300 hävittäjäkonetta Armada 1 perään.

*Klo: 17.30 liikkeelle lähti Armada 3 johon lukeutuu 700 pommi- ja 300 hävittäjäkonetta Armada 2 perään.

*Klo: 17.45 Lähti Armada 4 johon kuuluu 150 pommi- ja 250 hävittäjäkonetta Kimilsungin rannikon lentotukialuksista.


RNF:n raportti pommituslennoista:

Armada 1 pommitti Pääkaupunkia kaikkiaan 15 minuuttia, kohteenaan pääkaupungin ympäristön tankkiesteet ja Bunkkerit. Aiheuttaen raskasta tuhoa.

Armada 2 Pommitti samaa kohdetta kaikkiaan 20 minuuttia. Aiheuttaen raskasta tuhoa.

Armada 3 Pommitti itse kaupungin laitaalueen rakennuksia ja vihollisen asemia alueella 15 minuuttia. Aiheuttaen raskasta tuhoa ja useita tulipaloja alueella.

Armada 4 Teki täsmäiskuja kaupungin lentokentälle ja sen ympäristön kuljetus- ja huoltoyhteyksiin. Aiheuttaen raskasta tuhoa ja todennäköisesti myös vihollisen tie- ja kuljetusyhteyksien huomattavaa heikkenemistä.


RNF:n ilmavoimat menettivät iskujen aikana kolme pommikonetta hyvin heikossa ilmatulessa. Samankaltainen isku toistetaan vielä saman iltana.
Real North Finland
07-11-2003, 17:01
"Sir! Kaksi vastustajan ohjuksista laukaistiin juuri!"

"Paska. Eivät sitten bluffanneet. No, emme mekään, mutta.. Varoittakaa Vulcanusta ja laittakaa VSTAR laskemaan ohjuksen oletettua lentorataa. Heillä on enintään tunti, puolitoista aikaa löytää kohde ja evakuoida mahdollinen miljoonakaupunki.. Toivottavasti nuo saavat ansionsa mukaan."


Neutroniohjukset olivat juuri saavuttaneet määränpäänsä. Kimilsungismissa tuli kuumat paikat.



RNF pyytää vahvistusta, onko Kimilsung käyttänyt ydinaseitaan.
Kimilsungism
07-11-2003, 17:12
Kimilsungism
07-11-2003, 17:13
Epävirallinen tiedonanto:
---------------------------
Suuri katastrofi on iskenyt! Nähtyään tilanteen vaarallisuuden Armas Johtajamme, Kim il-Jong, poistui maasta jo viikko sitten kansainväliselle Kim-il-sungismille myötämieliseen maahan mantereen ulkopuolelle. Keskusjohdon tuhouduttua ja miljoonien kuoltua kaikki on nyt ohi; demokraattinen kansantasavaltamme syöksyy anarkiaan ja jäljelläolevien armeijakuntien johtajat taistelevat vallasta, käyttäen taistelukaasuja omaa kansaansa vastaan! Salaisen poliisin joukot polttavat epätoivoisella vimmalla asiakirjoja, jotka voisivat todistaa heidän ihmisoikeusrikoksistaan, ja teloittavat umpimähkään todistajia ja vankileirien vankeja.
Easternmost Wasteland
07-11-2003, 17:26
Epävirallinen tiedonanto:
---------------------------
Suuri katastrofi on iskenyt! Nähtyään tilanteen vaarallisuuden Armas Johtajamme, Kim il-Jong, poistui maasta jo viikko sitten kansainväliselle Kim-il-sungismille myötämieliseen maahan mantereen ulkopuolelle. Keskusjohdon tuhouduttua ja miljoonien kuoltua kaikki on nyt ohi; demokraattinen kansantasavaltamme syöksyy anarkiaan ja jäljelläolevien armeijakuntien johtajat taistelevat vallasta, käyttäen taistelukaasuja omaa kansaansa vastaan! Salaisen poliisin joukot polttavat epätoivoisella vimmalla asiakirjoja, jotka voisivat todistaa heidän ihmisoikeusrikoksistaan, ja teloittavat umpimähkään todistajia ja vankileirien vankeja.

Maamme tiedustelupalvelu vahvistaa tiedot. Olemme aloittaneet etenemisen syvemmällä Kimilsungismin alueelle. Vastarinta meitä vastaan on parhaimmillaankin hajanaista. Joukkomme raportoivat joutuneensa useasti kahden tai useamman eri osapuolen ristituleen ja suojelevansa siviiliväestöä vanhan hallinnon joukkoja sekä useita muita aseellisia ryhmittymiä vastaan. Tästä on kehkeytymässä kovaa vauhtia melkoinen katastrofi siviiliväestölle ellei tilannetta saada liittouman hallintaan. Olemme joutuneet käynnistämään humanitääriset avustukset etuajassa.
Vulcanus
07-11-2003, 17:29
Kriisinhallintakeskus, Barad'Dur, Vulcanuksen toiseksi suurin kaupunki:

"Tilanne on tämä. VSTAR on laskenut molempien ohjuksien tulevan tänne. Ellei ihmettä tapahdu, niin käsissämme on suurkatastrofi. Meillä on reilut puoli tuntia aikaa evakuoida 67 miljoonaa ihmistä kaupungista ja sen lähialueilta. Kansallinen Hätätila on julistettu. Toivotan teille onnea mahdottomaan tehtävään. Oli mukava tuntea ainakin osa teistä. Hyvästi, toivottavasti vain näkemiin."

"Neiti! Kaduilla alkaa olla kohta kaaos. Tarvitsemme lisää miehiä!"

"Kuulitte mitä hän sanoi. Poistukaa ja palvelkaa maatamme hyvin."

Sekalaisen, poliiseista, palomiehistä, sotilaista, papeista, rabbeista ja sairaalahenkilökunnista koostuvan porukan poistuessa kuului hiljaisia kuiskauksia "Meinaatko todella jäädä?" "Kai se on kohtalo." "Minä en helvetti soikoon. Ennemmin pelastan oman nahkani." "Hyvä Jumala tämä ei voi olla totta..." "...Herrani Jumalan nimeen.."


Tämä sota oli aiheuttanut paljon suuria asioita. Nyt alkoi suurin Vulcanuslaisten evakuointi -operaatio koskaan. Ainakin puolet 67 miljoonasta tulisi kuitenkin lopulta kuolemaan, vaikka mitä tekisi kuolevainen. Parempi ne vähätkin pelastaa kuitenkin kuin ei ketään.. Kaiketi.
Vulcanus
07-11-2003, 17:40
Kimilsungismissa sijaitsevat joukot, reilut 500 000 miestä ja 75 000 panssaroitua ajoneuvoa ovat saaneet ohjeet ryhmittyä suojelemaan siviiliväestöä ja antamaan humanitääristä apua parhaansa mukaan.

Tämä anarkia ei suinkaan ollut toivottavaa ja ehkä olisi ollut vältettävissä, mutta maahan kaatunutta maitoa on turha surra.

Kimilsungismin pohjoisosia varmistetaan mahdollisimman nopeasti, ja vanhan hallinnon rippeitä ja sotajoukkoja haravoidaan sitä mukaan kuin niitä vastaan tulee. Tilanne pyritään vakauttamaan mahdollisimman pian, mutta puolustusliittomme on saattanut haukata liian suuren palan kerralla. Toistaiseksi tilanne on jossain määrin hallinnassa, mutta konsultoin teitä muita vielä; Pitäisikö meidän pyytää apua muilta mailta?


20 minuuttia ydinohjuksien saapumiseen maaliinsa. 1,7 miljoonaa ihmistä evakuoitu katastrofialueen ulkopuolelle.
07-11-2003, 19:36
RNF:n Kuningas on päättänyt viimehetkellä ottaa käyttöön ohjuskilpensä. RNF on lähettänyt 10minuutta sitten kuusi torjuntaohjusta tuhoamaan Kimilsungin ohjukset.

Torjuntaohjuksien tulisi pudottaa ydinkärjet juuri ja juuri ennen kuin ne osuvat Vulcanuksen maaperälle, näin ollen ne räjähtäisivät kaksikymmentä kilometriä ennen osumaa.

"Toivon todellakin, että torjunta onnistuu vaikka nämä ovat vasta prototyyppejä. Minulle ilmoitettiin tästä mahdollisuudesta heti kun Vulcanus havaitsi vihollisohjukset, mutta niiden toimintakuntoon saaminen saattoi kestää juuri sen ratkaisevan ajan." Toteaa RNF:n kuningas.
Kimilsungism
07-11-2003, 19:42
(Aloite on nyt teillä; valitkaa, miten miehityshallinto hoidetaan, mihin suuntaan maata on kehitettävä, mahdollinen uusi lippu, onko alistuttava YK:n tahtoon, jne.)
07-11-2003, 19:43
Vulcanuksen kansa voi iloita.

Torjunta onnistui vaikkakin suurin osa torjunta ohjuksista ei osunut kohteeseen, mutta kolme osui ja kummatkin ydinkärjet on deaktivoitu. Ensimmäinen räjähti noin 70 kilometrin päässä asutulta alueelta ja toinen ehti 45 km päähän kunnes se katosi tutkasta!

Lähemmäs ehtineen ohjuksen laskeuma saattaa silti saastuttaa osaa alueesta, mutta tuho on nyt jäänyt huomattavasti pienemmäksi. Koko kaupunginväestö ehditään siis evakuoida ennen kuin se vahingoittuu.

Tiedemiehet ovat laskeneet laskeuman saavuttavan asutunalueen noin 22,5 tunnissa joten ihmisten evakuontia pitää siis jatkaa.


RNF:n ilmavoimat ovat lähettäneet kaupunkiin 150 kuljetuskopteria sotatoimialueelta avustamaan väestön evakuontia.
07-11-2003, 19:44
(Aloite on nyt teillä; valitkaa, miten miehityshallinto hoidetaan, mihin suuntaan maata on kehitettävä, mahdollinen uusi lippu, onko alistuttava YK:n tahtoon, jne.)

(Jos ei vielä tänään, on tullut istuttua koneella niin pitkään muutenkin.)
07-11-2003, 19:49
RNF pyytää puollustus liittoa apuun Vulcanuksen kaupunki väestön evakuontiin, jotta mahdollisimman moni saadaan pelastettua.


Kimilsungissa RNF:n joukot ovat ottaneet hallintaansa useita kaupunkeja maan itäosissa ja alkanut turvaamaan niiden rauhaa. Kaikki on sujut tähän asti rauhallisena, vaikkakin sotilaiden moraalia heikentää huomattavasti tilanne kotonaan. Moni on kotoisin RNF:n pääkaupungista josta puolet on nyt hävinnyt. Kaikkiaan 3 miljoonan ihmisen epäillään kuolleen ja miljoonia on ilmoitettu kadonneiksi.
Easternmost Wasteland
07-11-2003, 20:27
(Aloite on nyt teillä; valitkaa, miten miehityshallinto hoidetaan, mihin suuntaan maata on kehitettävä, mahdollinen uusi lippu, onko alistuttava YK:n tahtoon, jne.)

OOC: Maan suuntana voitaisiin alustavasti(!) pitää Suomea, eli rauhallinen, demokraattinen, ja poliittisesti siellä jossain oikean ja vasemman välissä. YK on plussaa. Human Rights ja Political Rights sinne jonnekin (very) good -tasolle ja lipuksi kelpaa siniristi. Tämä siis jonkinlaiseksi alustavaksi ohjenuoraksi. Loppujen lopuksi, kansa itse päättää, mutta mutta... kunhan päättää oikein. ;)

OOC2: Miehityshallinto on aluksi miehittäjien käsissä, mutta jatkuvasti vähenevässä määrin, tiivisti paikallisen hallinnon kanssa yhteistyössä. Tarkoituksena luoda pysyvä tasapaino, yhteiskuntajärjestys, ennen kuin valta voidaan täysin palauttaa takaisin kansalla. Kun sen aika tulee (toivon mukaan pian), tulee se tapahtumaan demokraattisesti vaalein.

OOC3: Kaikki tämä siis ohjenuorana. Tarkempia ykstiyiskohtia tullaan varmasti hiomaan pitkään, eikä mitään voi koskaan täysin ennaltasuunnitella. Valta pyritään palauttamaan kansalle itselleen pian, jottei käy niin kuin Irakissa jenkeille.
08-11-2003, 13:48
Ensiksi, Turhanistan lähettää vähät, 10, sotilashelikopteriaan ja monia siviilihelikoptereita avustamaan ihmisten evakointia.

Toiseksi, Turhanistan lähettää 50 tuhatta miestä Kimiljungismiin pitämään järjestystä yllä

Kolmanneksi, Turhanistanin sulttaani ja hallitus toivoo, että uuden valtion virallinen uskonto on Islam. Täten toivomme myös, että lipussa esintyy kuunsirppi.
08-11-2003, 15:33
Kaukastanin Itäisenrajavartioston raportti 452-14-AR

17.30 raskastan joukkojen liikehdinttää Kimilsungismin rajan pinnassa. 12. mekanisoitu kompanja siirretty rajalinjalle vartioon.

18.00 noin 1.5 metriä halkaisijaltaan oleva meteoriitti putosi Karilampeen.

19.00 Tulitaistelua rajanpinnassa, jäljellä olevat Kimilsungismin joukot tulittavat punaistaristiä, 14 kuollutta.

22.22 Raskasta kranaatinheitin tulitusta Kaukastanin puolle. 12. mekanisoitu kompanja ja 15 panssaria ylitti rajan ja valtasi Treudiemin kaupungin.

24.00 Kaupungin sotilasvoimat vangittu ja siirretty Kaukastaniin.
Easternmost Wasteland
08-11-2003, 16:52
Kolmanneksi, Turhanistanin sulttaani ja hallitus toivoo, että uuden valtion virallinen uskonto on Islam. Täten toivomme myös, että lipussa esintyy kuunsirppi.

Jos vaikka annetaan heidän päättää se itse. Uskonasioihin emme me ainakaan uskalla lusikkaamme sotkea.
08-11-2003, 16:56
OOC:Listen... if yourgoingtoodo this...do it in English please
Vulcanus
08-11-2003, 17:09
OOC:Listen... if yourgoingtoodo this...do it in English please

(OOC: Why? Is it forbidden to roleplay in their own language? Especially when this is an invite-only RP?)
08-11-2003, 17:11
OOC:People would like too know whats going on...BECAUSE PEOPLE LIKE MEREAD IT FOR FUN!
Vulcanus
08-11-2003, 17:18
(OOC: Well, if you must know, here's what's happened so far.

The nation of Kimilsungism started oppressing it's people, taking political prisoners and manufacture nuclear weapons. The inner defence alliance of Pelit region saw it necessary to stop these actions, and after some serious thought war erupted. The war is already over and the old government has also been ejected from power. And now we're discussing about the new government. That's the short version about things.)