NationStates Jolt Archive


Ivan Nagunov to New Kalevala (Finnish only RP)

Sebytania
19-11-2003, 15:02
In English: As Sebytania sent a space colony, Nagunovskolon, to the space, it landed to New Kalevala and they're building there. Sebytania's president, Ivan Nagunov, has decided to travel trough the space and visit New Kalevala, propably all the nations there, if possible.
[This thread is only for nations in New Kalevala, and is only in Finnish. I will mostly speak with Nagunovskolon, not Sebytania.]

Ja Suomeksi: Kun Sebytania lähetti avaruussiirtomaan, Nagunovskolonin, avaruuteen, se laskeutui Uuden Kalevalan planeetalle ja mukana olleet rakentavat siirtomaataan siellä. Sebytanian presidentti, Ivan Nagunov, on päättänyt matkustaa avaruudessa ja vierailla Uudessa Kalevalassa, jokaisessa sen valtiossa jos mahdollista.
Nagunovskolonin johtaja, kenr. Boris Gogunov tietää jo Nagunovin saapumisesta ja ilmoittaa siitä lähiaikoina muille Polaris Alliancessa.
Sebytania
19-11-2003, 17:55
When the engines started, Ivan Nagunov said:
"This is going to be a very BUMPy ride."
Sebytania
19-11-2003, 18:53
Bumpeti bumpeti... Kukaan ei viitsi osallistua?
Kekkosmaa
20-11-2003, 12:30
((Vähän kiinnostus NationStatesiin laskenut, en ole pistänyt aiemmin merkille tätä. Mutta saahan sitä visiitille tulla. En sit tiedä miten Carelicum suunnitteli tuon planeetan muokkauksen menevän kun on niin hiljaa ollut, mutta.. Kaipa Kekkosmaalla on jo jotain pystyssä.

Ja mä tarvitsen nimen uudelle pääkaupungilleni. Joku Kalevalasta peräisin oleva nimi olisi toki mukava, mutta ei siellä taida oikein olla passeleita.. Ehdotuksia? :)))

Presidentti Nagunov on tervetullut vierailemaan Uudessa Kalevalassa, ainakin Kekkosmaan alueella. Uusi pääkaupunkimme on jo saatu kelpo kuntoon, kuten myöskin suurehko alue sen ympärillä. Mutta muistakaa ottaa toppatakki mukaan, mikäli aiotte vierailla jääkentillä muokkaamattomien alueiden ulkopuolella!
20-11-2003, 18:15
Nagunovskolonin johtaja, Boris Gogunov otti tänään vastaan presidentti Ivan Nagunovin. He keskustelivat mm. Nagunovskolonin alueiden käytöstä ja Sebytanian-Nagunovskolonin kaupasta. Nagunov lähtee lähitunteina Kekkosmaahan.

(Pohjola?)
Kekkosmaa
20-11-2003, 18:40
((Pohjola? Noh, vaihtoehto tuokin.. Itse tuli ajateltua myöskin Ainolaa :P Mutta rämpytteles vaan halutessas, että se pressa on tulossa))

Sää oli vaihteeksi sangen sopiva valtiovierailulle, pakkanen oli jo suurimmaksi osaksi muokatulla päiväntasaajan alueella melko vähäistä, vaikka hyytävät etelä- ja pohjoistuulet aluetta toki viilensivätkin. Aivan päiväntasaajalla jonkinlaisia orastavia metsiköitäkin oli, ja Kekkosmaan uudessa pääkaupungissa miljoonat kansalaiset valmistautuivat ottamaan presidentti Nagunovin vastaan.