NationStates Jolt Archive


Kim-il-sungism kriisi! (Pelit-region/Finnish)

Easternmost Wasteland
27-10-2003, 16:27
(OOC: Pelitin sisäinen kriisi. Pieni maa on aiheuttanut melkoisen sotkun regionimme sisällä.)

Kim-il-sungismi keskustelu siirtyy näille foorumeille pois Pelitin omilta! Tilaa on tehtävä muille tärkeille asioille.

Tästä Real North Finlandin puheenvuorosta jatkuu:

RE: "Real North Finlandin johto ei ole taaskaan ollut pois kuviosta edes pariakymmemmentä tuntia ja jo puollustusliittomme jäsentä uhkaillaa. Kiistan osapuolet voisivat informoida RNF hieman siitä mistä tämä alkoi. Etenkin Vulcanus ja Kimilsungism, jotta voisimme päättää kehotammeko liiton muita jäseniä ( Turistan, North Tunturi, Itäinen Jättömaa, Batini, Wernland ja Turhanistan ) toimiin tilanteen takia.

RNF ei hyväksy minkaanlaisia kemiallisia aseita, eikä myöskään hyväksy näin pienten ja epävakaiden maiden ydinase
kehittelyä. Jos yhdenkään liittolasemme kimppuun hyöskätään minkaanlaisilla joukkotuho aseilla, vastaamme välittömästi laajalla ydinase arsenaalillamme.

Real North Finlandin Kuningas."

Olkaa hyvät! Areena on teidät rakkaat pelittiläiset.... :roll:
Vulcanus
27-10-2003, 16:47
Sanoin joskus 00.00 että Vulcanus ampuu Kimilsungismia I.G.N.O.R.E. -Tykillä.

Voi hellanlettas että on vaikeaa. Se ei ole mikään "oikea" tykki, tarkoitin vain että Kimilsungin veren nenästään kerjääminen jätetään täältä puolen huomiotta.

Näin ollen asia on meidän puoleltamme loppuun käsitelty. Tosin jos Kimilsungism välttämättä kerjää verta nenästään(sanoo teloittaneensa Vulcanuksen kansalaisia maaperällään/Uhkaa joukkotuhoaseilla) niin sotakoneistomme puhuu.
Zyssia
27-10-2003, 16:48
No niin, kuten keisari ja Viisaiden Neuvosto jo totesivatkin, Kimilsungismin epäinhimillisten olojen kohentamisen pitäisi alkaa siviiliväestön auttamisella. Kaikella kunnioituksella Kim Il-Sungia ja tämän poikaa, Kim Jong-Iliä, kohtaan näiden olisi päästettävä kansainvälisiä avustusjärjestöjä maahansa.

Zyssia ei kannata väkivaltaista ratkaisua ensimmäisenä vaihtoehtona, vaan painottaa diplomaattisia keinoja jo viattomien siviilien tähden, joiden mahdollisista sota-ajan rooleista Kimilsungismin demokraattisessa kansantasavallassa ei keisari halua esittää enempää arvioita.

Mikäli kuitenkin joko 1) Kimilsungism ryhtyy aggressiivisiin toimenpiteisiin ulkovaltoja kohtaan, tai 2) ei suostu minkäänlaisiin neuvotteluihin tai myönnytyksiin siviiliväestön auttamisen suhteen Zyssia ei myöskään tule olemaan poliittisena esteenä sotatoimille Kimilsungismia kohtaan.
Real North Finland
27-10-2003, 17:20
Kimilsungismin pitäisi varoa puheitaan ja heidän johtonsa tulisi pitää mielessään, että suuremmilleen ei kannata valittaa. Tai pian maassa on enemmän Liiton sotilaita kuin maan omaa väestöä koskaan. :!:



RNF:n Kuningas.
27-10-2003, 17:33
Magnastanin ulkoministeri tahtoisi vielä kerrata, mitkä kaikki valtiot osallistuvat kauppasaartoon Kimilsungismin "tasavaltaa" vastaan?

- Ulkoasianiministeri Lordi Tsutunör Fäkäte.
The Bortolomeus Empire
27-10-2003, 17:54
Todellakin, mekään emme ole väkivaltaisen iskun kannalla. Diplomaattiset ratkaisut ovat erittäin suotavia, sillä turha on kansan kärsiä jos johtajaa vastaan päätetään aseisiin turvautuen hyökätä.

Me olemme ainakin yksi niistä valtioista, jotka pitävät Kimilsungismin Tasavaltaa kauppasaarrossa.
Vulcanus
27-10-2003, 18:12
Vulcanus täten liittyy kauppasaartoon.

Lisäksi jos homma kunnolla kärjistyy, niin Vulcanuksen Salainen Palvelu ottaa työkseen surmata Kimilsungismin johtajan. Muiden toiveita kunnioittaen mahdollisimman vähillä siviiliuhreilla.

(Tässä tapauksessa siviileiksi luetaan myös vartijat, poliisit ja armeijahenkilöstöt)
Real North Finland
27-10-2003, 18:46
Myös RNF täten liittyy kauppasaartoon. Emme halua turhaan aiheuttaa kärsimystä siviileille, joten näemme parhaaksi painostaa diplomaattisesti
Kimilsungismin johtoa.

Emme silti kumoa aikaisempia sanojamme.

RNF:n Kuningas.
Vulcanus
27-10-2003, 18:55
Lisätäkseni kauppasaarrosta antamaani lausuntoon:

Lääkkeitä, ruokaa ja juomaa luonnollisesti tuodaan Kimilsungismiin. Tosin jos käy selväksi että ne eivät mene perille asti niin sitten ne vaikka lingotaan kansalle.(Joskin todennäköisimmin yritetään tiputtaa rahtikoneista..)
Vulcanus
27-10-2003, 20:09
Kimilsungismin viimeisimmän ilmoituksen perusteella Vulcanus on alkanut tankkaamaan ja lastaamaan rahtikoneita. Vaikka heidän johtajansa onkin idiootti, se ei ole syy kansalle nähdä nälkää.

(OOC: Lisäksi tarvikkeiden mukana maahan tulee muutama VSP:n agentti. Tämä on OOC ilmoitus siksi, että ainakaan OOC ilmoituksia ei voi HahmonSisäisesti(IC) kukaan tietää.)
Kekkosmaa
27-10-2003, 20:14
UH(Ulkona Hahmosta :B): kylläpäs nämä termit kuulostaa jännältä kun näitä suomenkielisissä teksteissä esiintyy, ja koko ketju kyllä kuulostaa aika mainiolta, jostakin syystä :P
Kimilsungism
27-10-2003, 20:20
(Se johtuu siitä, että retoriikka on kiehtova harrastus, ja oikeinkäytettynä mustalla huumorilla höystettynä tahattoman hilpeää. Koettakaapas muuten tunnistaa, minkä totalitaaristen valtioiden piirteitä on jo hyödynnetty inspiraationa...)
The Bortolomeus Empire
28-10-2003, 16:30
Mekin olemme valmiita aloittamaan ruokalähetykset Kimilsungismin Kansantasavaltaan.

Olemme myös harkinneet auttaa ihmisiä pakoon Kimilsungismin Kansantasavallasta. Olemme ajatelleet sijoittaa muutamia satoja pakoon haluavia ihmisiä puolueettomille sektoreille, joista heidät voitaisiin saattaa turvallisesti heitä vastaanottaviin maihin, kuten meidän valtioon.

Tähän suunnitelmaan liittyy toki tiettyjä riskejä, mutta tätä olemme harkinneet. Vakavasti.